News Flash:

PNL a cerut in plenul Senatului reconsiderarea votului in cazul Sova

31 Martie 2015
1286 Vizualizari | 0 Comentarii

PNL a cerut, marti, in plenul Senatului, prin presedintele comisiei de regulament, Sebastian Grapa, sa se ia in calcul reconsiderarea rezultatului votului in cazul lui Dan Sova, presedintele de sedinta, Ioan Chelaru spunand ca nu exista baza legala, astfel ca solicitarea nu a fost supusa la vot.

Presedintele comisiei de Regulament a Senatului, Sebastian Grapa a declarat de la tribuna Senatului ca solicitarea sa nu pleaca dintr-o ”dorinta personala”, ci pentru indreptarea unei erori la care au fost partasi cu totii”.

Senatorul liberal a tinut sa precizeze ca nu a gasit o baza legala pentru aceasta solicitare, in Regulament, dar ca o argumenteaza cu un ”temei moral”.

”Faptul ca noi in comisia de regulament, ca urmare a intelepciunii PSD, am modificart articolul 173 si l-am adus in acord cu prevederile Curtii Constitutionale si a celor doua decizii ale Curtii, ne obliga sa reconsideram, nu votul, ci rezultatul votului dat in urma cu o saptamana in ceea ce il priveste pe colegul nostru, Dan Sova”, a spus Grapa.

El a propus ca Senatul sa emita, dupa votul din plen privind modificarea Regulamentului, o hotarare prin care sa se constate ca rezultatul votului ”incuviinteaza si nu impieteaza hotararea luata”.


ioan chelaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006183 (s)