News Flash:

Ploile din sud-estul tarii au facut pagube insemnate: 21 de curti, 4 subsoluri si 3 locuinte inundate

28 Iulie 2017
932 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie2
Pompierii au intervenit, in ultimele 24 de ore, pentru inlaturarea urmarilor produse de vantul puternic si ploile abundente in 9 judete din tara, fiind evacuata apa din 21 de curti, 4 subsoluri si 3 locuinte, potrivit bilantului IGSU, emis vineri dimineata.
Potrivit bilantului Insoectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), au fost inregistrate efecte negative in13 localitati din 9 judete, respectiv Bacau, Braila, Buzau, Constanta, Galati, Ialomita. Prahova, Tulcea si Vrancea.
„In urma averselor insemnat cantitative, echipajele de salvatori au intervenit pentru evacuarea apei din 21 curti, 4 subsoluri si 3 locuinte. De asemenea, pompierii au intervenit pentru inlaturarea apei, arborilor si aluviunilor care ingreunau circulatia rutiera pe drumurile publice”, spun reprezentantii IGSU.
Potrivit sursei citate, au fost semnalate probleme in 4 localitati, in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica, iar echipele specializate se afla in teren pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005564 (s)