News Flash:

Ploi in toata tara duminica, iar la munte este posibil sa apara si grindina; temperaturile se vor mentine ridicate, pana la 34 de grade Celsius

22 Iulie 2018
681 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi1

Ploile vor fi prezente duminica in toata tara, iar vantul va avea unele intensificari, in special la munte, unde este posibil sa apara si grindina. Temperaturile se vor mentine, insa, ridicate si vor atinge chiar si 34 de grade Celsius in sudul tarii. Vremea instabila se va mentine si la inceputul saptamanii viitoare, cand nu vor lipsi ploile, iar temperaturile vor fi mai scazute decat in weekendul acesta.
Potrivit meteorologilor, duminica va continua sa ploua in toata tara, mai mult in zonele de vest, nord si centru, iar vantul va avea unele intensificari de scurta durata, acolo unde ar putea aparea si grindina. Temperaturile maxime vor fi de 22-25 de grade in vestul si nord-vestul tarii, in Maramures, Crisana si Banat, dar si in jumatatea nordica a Transilvaniei, in timp ce in sudul tarii, in Oltenia si Muntenia, va fi mai cald, iar temperaturile vor atinge chiar si 34 de grade Celsius.

Pe timpul noptii, temperaturile vor fi de 16-17 grade in zonele montane, in nord si vest, depasind 20 de grade in sudul si estul tarii.

Vremea va continua sa fie instabila si la inceputul saptamanii viitoare, spun meteorologii, astfel ca ploile vor fi prezente si luni si marti in toata tara, insotite de frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului, iar temperaturile vor scadea usor. Maximele nu vor mai depasi 28-29 de grade in nicio regiune, iar minimele vor cobori pana la 13 grade la munte, in vestul si nord-vestul Romaniei.

In Bucuresti vremea va fi calda si duminica, insa va poua dupa orele amiezii. Vor fi 32-33 de grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea se vor inregistra in jur de 27 de grade. Ploua si saptamana viitoare, iar luni si marti temperaturile vor scadea si aici pana la valoarea de 28-29 de grade Celsius.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006378 (s)