News Flash:

PLANURI pentru o autostrada intre Belgrad si Timisoara

18 Iulie 2014
746 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierii Romaniei si Serbiei, Victor Ponta si Alexander Vucic, au convenit, joi, la Belgrad, ca ministrii de resort din cele doua tari sa stabileasca pana la 1 septembrie cele mai bune modalitati de finantare a unei autostrazi de circa 100 kilometri intre Belgrad si Timisoara.
Ponta si Vucic au discutat despre necesitatea imbunatatirii relatiilor economice bilaterale, dezvoltarea infrastructurii fiind o necesitate in acest scop.
"Una din ideile principale a fost aceea de a avea pana la 1 septembrie din partea celor doi ministri o situatie foarte clara referitoare la o autostrada, un drum rapid intre Timisoara si Belgrad, care sunt costurile, care este modul de finantare. Impreuna putem sa dezvoltam asemenea proiecte de infrastructura, care nu au mai fost facute intre Romania si Serbia, cred, de 40 sau 50 de ani", a declarat Ponta.
Vucic a precizat ca autostrada ar urma sa aiba o lungime de circa 100 kilometri si a subliniat ca Serbia are probleme de finantare, avand in vedere datoria sa publica.
Premierul sarb a remarcat, de asemenea, importanta interconectarii energetice a celor doua tari.
Cei doi premieri au discutat cu acest prilej si despre proiectele care pot fi dezvoltate din fonduri europene in cadrul Strategiei Dunarii.
Premierul Victor Ponta se afla in Serbia in vizita oficiala. Mediafax.ro

premierul sarb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0992 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031729 (s)