News Flash:

Planul Rosu de Interventie a fost activat in judetul Neamt! Mai multe persoane ranite dupa ce o balustrada s-a rupt in timpul unei nunti

16 Iulie 2018
831 Vizualizari | 0 Comentarii
Terasa3

UPDATE - La fata locului se va mai deplasa 1 o autospeciala pentru transport personal si victime multiple cu medic de la ISU Iasi.

UPDATE - Pana la acest moment, 14 dintre persoanele surprinse au fost ranite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme. 

Misiunea este in dinamica, iar echipajele medicale efectueaza evaluarea celor implicati in acest incident, la fata locului. 

In sprijinul echipajelor care intervin, au fost trimise in sprijin: o autospeciala pentru transport personal si victime multiple (cu medic) de la ISU Bacau, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Botosani si 2 ambulante SMURD de la ISU Suceava. De asemenea, o ambulanta a Serviciului Judetean Suceava se deplaseaza spre locul producerii incidentului.

Stirea initiala - Planul Rosu de Interventie a fost activat in judetul Neamt, la Durau, dupa ce mai multe persoane care participau la o nunta la o pensiune ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unitatii in care avea loc evenimentul. 

Pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie. 

La fata locului au fost trimise de urgenta 2 ambulante SMURD,  o autospeciala pentru transport personal si victime multiple si 7 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta. 
 
Un elicopter SMURD a fost prealertat in sprijin. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005495 (s)