News Flash:

Pieton lovit de o masina pe trecere. Soferul a dat bir cu fugitii!

25 Ianuarie 2015
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident de circulatie, vineri seara, la Timisoara. Un sofer de 29 de ani a lovit un barbat pe trecerea de pietoni, iar apoi a fugit de la locul accidentului.
Accidentul s-a petrecut la intersectia strazilor Maresal Alexandru Averescu cu Drubeta. Soferul de 29 de ani l-a observat prea tarziu pe pieton si l-a lovit.
„Deplasandu-se la fata locului, politistii au constatat ca un tanar de 29 de ani, din municipiul mai sus mentionat, a condus un autoturism pe strada Maresal Alexandru Averescu, iar la intersectia cu strada Drubeta a surprins si accidentat un pieton, care se afla angajat in traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. Dupa producerea accidentului conducatorul auto a parasit locul faptei fara incuviintarea politistilor, fiind depistat ulterior. In urma accidentului, pietonul, un barbat de 33 de ani, din localitatea Petrila, judetul Hunedoara, a fost ranit usor, scrie tion.ro. Politistii au procedat la testarea celor doi barbati cu aparatul etilotest, in cazul pietonului rezultand valoarea de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat”, povestesc oamenii legii.
Soferul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dar si pentru ca a parasit locul accidentului fara incuviintarea politiei.

accident timisoara drubeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006401 (s)