News Flash:

Petru Movila, deputat PMP, scrisoare deschisa catre Mihai Tudose si Liviu Dragnea: ”Ce trebuie sa facem sa alocati niste fonduri? Trebuie sa cerem autonomie?”

19 Iulie 2017
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
movila
Viceliderul deputatilor PMP Petru Movila a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului Mihai Tudose si presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca atitudinea dezinteresata a PSD fata de judetul Iasi s-a acutizat „simtitor”, iar banii promisi la inceputul anului „au disparut”.
„Va scriu aceasta scrisoare deschisa pentru a va aduce aminte de faptul ca si judetul Iasi este in Romania! Atitudinea dezinteresata a PSD fata de judetul Iasi s-a acutizat simtitor de la inceputul anului. Daca in ultimii ani cate un lider PSD isi mai aducea aminte de noi si ne mai preciza pe ici pe colo, din luna ianuarie a acestui an, noi, iesenii am disparut cu totul de pe harta Romaniei”, a declarat viceliderul deputatilor PMP Petru Movila, in scrisoarea deschisa adresata premierului Tudose si liderului PSD, Liviu Dragnea.
Petru Movila sustine ca votantii ieseni au intrat „pe lista neagra”, desi asigura PSD „o victorie usoara” de ani de zile.
„Cel mai probabil, am ajuns in acest moment de invizibilitate majora din cauza luptelor interne din PSD. De la o zi la alta, dusmania pe care PSD o poarta iesenilor este din ce in ce mai vizibila. Banii promisi la inceputul anului, la proiectul de buget, au disparut ca prin minune. Fondurile se impart discretionar intre judetele unde PSD are liderii cei mai mai bine pozitionati si agreati”, spune Petru Movila.
Deputatul PMP a sustinut ca nu au fost alocati bani pentru nicio investitie majora in judetul Iasi.
„Cei mai multi bani din PNDL i-ati alocat catre judetele aflate sub influenta liderilor PSD, respectiv Olt, Teleorman, Giurgiu si Buzau. Cele mai importante sume de la buget pentru modernizarea si reabilitarea drumurilor judetene au ajuns la Teleorman. Desi ati spus in mai ca nu sunt bani pentru sala polivalenta de la Iasi, in mai putin de doua luni ati identificat 12 milioane Euro pentru un stadion la Alexandria, care are o echipa in Liga a III-a”, a spus deputatul PMP.
Movila le-a reamintit guvernantilor ca judetul Iasi are aproape un milion de locuitori care nu sunt vinovati de faptul ca PSD Iasi fie nu are lideri agreati la varful PSD.
„Stimati domni, ce trebuie sa facem sa alocati si niste fonduri pentru judetul Iasi? Pentru inceput ar ajunge si jumatate din sumele directionate in aceasta perioada pentru judetele Olt si Teleorman. Nu se poate sa traim intr-o societate unde din cauza orgoliilor, frustrarilor si nemultumirilor personale sa lasati un judet sa moara ingropat in saracie”, a spus Movila.
„Stimati domni, trebuie sa cerem autonomie?”, a conchis viceliderul deputatului PMP. Mediafax.ro

petru movila deputatul pmp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006127 (s)