News Flash:

Petre Toba, pus oficial sub acuzare pentru favorizarea faptuitorului in dosarul DIPI

9 Septembrie 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
petre toba3
Fostul ministru de Interne, Petre Toba, a fost audiat vineri la sediul DNA, acesta declarand la iesire ca i s-a adus la cunostinta faptul ca a fost dispusa urmarirea sa penala sub acuzatia de favorizarea faptuitorului in dosarul privind fapte de coruptie la DIPI. Petre Toba a fost pus oficial sub acuzare pentru favorizarea faptuitorului in dosarul de coruptie la DIPI.
UPDATE 11:32 Fostul ministru de Interne, Petre Toba, a fost audiat vineri la sediul DNA, acesta declarand la iesire ca i s-a adus la cunostinta faptul ca a fost dispusa urmarirea sa penala sub acuzatia de favorizarea faptuitorului in dosarul privind fapte de coruptie la DIPI.
"Mi s-a adus la cunostinta faptul ca a fost dispusa urmarirea penala fata de acuzatia de favorizare a faptuitorului. Niciodata nu am comentat un dosar penal, nu il voi comenta acum. Faza de urmarire penala este confidentiala, nu pot face declaratii. Cred in nevinovatia mea si voi prezenta toate probele", a declarat Petre Toba, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie.
"Eu mi-am depus demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne pentru a nu implica ministerul intr-un scadal public. Imi sustin nevinovatia si sunt aici sa aduc toate argumentele. Sunt convins ca imi voi dovedi nevinovatia", a declarat Petre Toba, inainte de a intra la audieri.
Procurorii ii vor aduce la cunostinta acuzatiile lui Petre Toba, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat joi urmarirea penala a fostului ministru de Interne pentru favorizarea faptuitorului in dosarul privind fapte de coruptie la DIPI.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)