News Flash:

Petre Roman isi educa fiicele cu bataia. Oana Roman: "Ma batea cu cureaua de imi sarea apa in cap"

29 Iunie 2018
911 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman plange

Oana Roman a vorbit despre perioada copilarei, iar amintirile sale nu sunt dintre cele mai frumoase. E a povestit, cu amaraciune, despre momentele in care se temea ca va fi batuta de tatal sau, un om foarte strict si cu niste principii de viata foarte bine definite. Oana a dezvaluit ca a fost lovita de Petre Roman atunci cand era mica pentru ca avea o fire mai rebela si nu se supune regulilor exagerate pe care el le impunea si pe care le dorea a fi respectate cu sfintenie de catre cei din casa. 
„Tata a fost un tata dur, mi-am luat si batai foarte mari de la el si pentru ca eram un copil nu foarte cuminte. Probabil ca si pentru un fel de spaima…Pe cand aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam asa. Plecam la joaca si trebuia sa vin la 8, nu veneam la 8 si mi-o luam. Ma batea cu cureaua de imi sarea apa in cap. Voia o disciplina poate usor exagerata, asta pentru ca si el toata viata a fost un om extrem de disciplinat…o extrema dusa la extrem, daca pot spune asa.

Au fost momente de genul acesta care pot spune ca m-au marcat”, a povestit Oana, in cadrul unui interviu Viva! Asadar, vedeta a recunoscut ca au existat probleme intre ea si tatal sau care i-au marcat dezvoltarea ulterioara. Timpul a trecut, iar ranile s-au vindecat, caci in prezent Oana incearca sa comunice cu acesta, dar nu foarte des, fiecare dintre acestia fiind preocupat cu proiectele personale si cu propriile familii. 
Oana Roman este casatorita cu Marius Elisei, in varsta de 32 de ani, alaturi de care are o fiica pe nume Isabela. De-a lungul timpului, Oana si sotul ei au avut diferite neintelegeri in mariaj, dar cu toate acestea au reusit sa le surmonteze si sa ramana impreuna pentru fiica lor care le aduce un plus de bucurie. 


oana roman amaraciune petre roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006480 (s)