News Flash:

Peste 3.300 de locuri au ramas libere la universitatile din Timisoara dupa prima sesiune de admitere

9 August 2015
531 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 3.300 de locuri au ramas neocupate la cele patru universitati de stat din Timisoara dupa prima sesiune de admitere, cele mai multe locuri disponibile fiind la Universitatea de Vest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Universitatea de Vest din Timisoara va organiza o sesiune de admitere si in toamna, in conditiile in care dupa prima sesiune de admitere au ramas neocupate 170 de locuri bugetate si 2.200 de locuri cu taxa.

Potrivit reprezentantilor universitatii, cele mai multe locuri bugetate disponibile la Universitatea de Vest din Timisoara sunt la Facultatea de Fizica - 45 locuri si la Facultatile de Chimie, Biologie, Geografie - 21 de locuri.

La Universitatea ”Politehnica” din Timisoara au ramas neocupate 528 de locuri, din care 109 bugetate.

”Universitatea Politehnica Timisoara mai are disponibile locuri la sapte facultati: Chimie Industriala si Ingineria Mediului, Constructii, Electrotehnica si Electroenergetica, Management in Productie si Transporturi, Mecanica, Inginerie Hunedoara, Stiinte ale Comunicarii. Inscrierea candidatilor va avea loc in perioada 4 - 8 septembrie, concursul de admitere este programat in 9 septembrie, iar rezultatele finale, dupa confirmari, vor fi afisate in 13 septembrie”, se arata intr-un comunicat al universitatii.

La Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ”Regele Mihai I al Romaniei” mai sunt disponibile pentru sesiunea de admitere din toamna 50 de locuri bugetate si 350 de locuri cu taxa.

De asemenea, la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Victor Babes” din Timisoara au ramas neocupate 86 de locuri, cele mai multe la Facultatea de Balneofiziokinetoterapie si recuperare - 21 de locuri.

locuri neocupate universitati timisoara admitere sesiune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0953 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037543 (s)