News Flash:

Peste 20 de elevi de clasa a III-a au descoperit ce inseamna meseria de constructor, pe santierul cladirii de birouri UBC 1, din ANSAMBLUL OPENVILLE

29 Martie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Săptămâna trecută, peste 20 de elevi din clasa a treia a Liceului Waldorf Timișoara au descoperit ce înseamnă meseria de constructor, direct pe șantierul clădirii de birouri United Business Center (UBC) 1 din ansamblul Openville. Iar pentru a avea o imagine completă, cei mici au vizitat și primul imobil finalizat, UBC 2, dezvoltat în imediata apropiere a Iulius Mall.

 

Șantierul clădirii UBC 1 din ansamblul Openville a fost obiect de disciplină, timp de câteva ore, pentru peste 20 de copii din cadrul Liceului Waldorf Timișoara. Vizita a fost organizată ca parte din tema majoră pentru clasa a treia, „Meserii și Meșteșuguri”. „Am ales să vedem cum se construiește cea mai modernă și eficientă clădire din oraș pentru că aici am găsit cel mai înalt reper de tehnologie în arta construcției, a tehnicilor și materialelor moderne”, a spus Coralia Râmneanțu, profesor pentru învățământul primar la Liceul Waldorf Timișoara, învățător la clasa a treia.

 

Cei mici au purtat echipament special și au parcurs un itinerariu susținut de ingineri cu experiență, elevii fiind curioși să afle cât mai multe despre cum se construiește o clădire. „Copiii au fost entuziasmați, dornici să afle mai multe și plini de poftă de cunoaștere și întrebări. Am în clasă și copii foarte pasionați și interesați de meseria de inginer constructor, care au rămas profund impresionați și care încă poartă la ei în ghiozdan, ca pe un dar de preț, bucățica de piatră șlefuită dăruită de ingineri ca amintire”, a adăugat Coralia Râmneanțu.

 

Micii ingineri au început vizita în ansamblul Openville cu un tur la UBC 2, cea mai modernă clădire de birouri din Timișoara, pentru a le oferi prilejul de a vedea în ce se transpune toată munca constructorilor și ce dotări și amenajări de ultimă generație sunt implementate. Aceștia au putut vedea și cum arată orașul de la înălțime. „Este fascinant să înțelegi cum funcționează o clădire de o asemenea capacitate și cum, în coridoarele ei neștiute și întortocheate, se află în mare taină un subsol plin de motoare, generatoare și instalații foarte inteligente și ingenioase. A fost o lecție care nu încape într-un manual și pe care elevii au învățat-o trăind-o”, a mai spus profesorul Liceului Waldorf. În semn de recunoștință pentru tot ceea ce au învățat, copiii i-au răsplătit pe ingineri cu melodii interpretate la flaut, rezultatul muncii și priceperii lor.

 

Pe segmentul office, ansamblul Openville va include șapte clădiri de birouri clasa „A”, cu o suprafață totală de 130.000 mp

Galerie Foto

02.JPG
ansamblul openville ubc 2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006282 (s)