News Flash:

Peste 2.700 militari romani si straini defileaza de Ziua Nationala a Romaniei

1 Decembrie 2014
557 Vizualizari | 0 Comentarii
Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei a inceput, luni, in Piata Constitutiei din Capitala, in prezenta presedintelui in functie, Traian Basescu si a premierului Victor Ponta. Peste 2.700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP participa la parada.
Parada a inceput cu prezentarea Garzii de Onoare presedintelui Traian Basescu si cu intonarea imnului national al Romaniei.
Seful statului se afla in tribuna oficiala, la distanta de premierul Victor Ponta, care este incadrat de vicepremierul Gabriel Oprea si ministrul Apararii, Mircea Dusa. Presedintele Romaniei a fost huiduit in momentul in care a ajuns in Piata Constitutiei, dar si in momentul in care a primit Garda de Onoare.
La parada mai participa presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, Seful Statului Major al Armatei, Stefan Danila, precum si reprezentanti ai Armatei, Jandarmeriei, si ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti, parlamentari.
Fata de anii trecuti, parada militara organizata de Ziua Nationala se desfasoara, anul acesta, in Piata Constitutiei, dupa ce Arcul de Triumf a intrat intr-un proces de reabilitare si reparatii.
La parada participa peste 2.700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP, iar militarilor romani li s-au adaugat si detasamente de militari din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048606 (s)