News Flash:

Persoanele cu deficiente locomotorii si vizuale din Timisoara pot lua credit pentru proteze si dispozitive asistive

1 Iulie 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
carucior
Fundatia Romana pentru Persoane cu Handicap Vizual “Prietenii Nevazatorilor” anunta lansarea programului FinAccess, proiect integrat de asistenta si finantare a persoanelor cu deficiente locomotorii si vizuale in scopul achizitionarii de proteze, orteze medicale, dispozitive de mers, echipamente si dispozitive asistive.
Programul cuprinde o serie de facilitati: credit pentru achizitionarea de dispozitive/echipamente medicale si asistive intre 1.000 de lei si 25.000 de lei, acordat pe o perioada de maxim 5 ani, in conditii de garantii si dobanzi personalizate in functie de posibilitatile financiare ale clientului, analiza in timp real a capacitatii de plata a solicitantului, asistenta la domiciliul clientului privind conditiile de achizitionare si de contractare a imprumutului, astfel incat clientul sa faca o singura deplasare la banca pentru contractarea creditului si plata echipamentului achizitionat. Se ofera, de asemenea, si discount 5% fata de preturile standard, pentru echipamentele/dispozitivele medicale si asistive cumparate de la furnizorii parteneri in programul FinAccess. De asemenea, exista si posibilitatea achizitionarii in avans a echipamentelor/dispozitivelor care urmeaza sa fie decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
Solicitantii programului FinAccess pot fi doar persoanele cu certificat de handicap pentru deficiente locomotorii sau de vedere, care la data scadentei creditului sa nu depaseasca 75 de ani, precum si parintii/tutorii minorilor cu certificat de handicap pentru astfel de dizabilitati.
Programul FinAccess va fi posibil datorita suportului asigurat de catre Banca Centrala Cooperatista Creditcoop in Bucuresti si municipiile: Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Deva, Oradea, Pitesti, Ploiesti si Timisoara, urmand ca pana la finele lunii aprilie 2017 programul sa devina operational pe intreg teritoriul Romaniei, atat in mediul urban, cat si rural.

handicap prietenii nevazatorilor finaccess
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007246 (s)