News Flash:

PERICOL PUBLIC! Tanar prins drogat si fara permis la volanul unei masini neinmatriculate!

17 Mai 2016
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Colectie de infractiuni pentru un tanar de 24 de ani, la Timisoara. El este cercetat de politisti dupa ce s-a urcat drogat si fara permis la volanul unei masini neinmatirculate. Tanarul este cercetat penal acum.
Barbatul a fost depistat in trafic, in acest weekend, in Calea Sagului din Timisoara. Politistii de la rutiera l-au tras pe dreapta si au observat ca ceva nu este in regula cu el. Au stabilit ulterior ca se afla sub influenta substantelor psihoactive si au inceput sa ii verifice actele.
In urma verificarilor, cei de la rutiera au stabilit ca tanarul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar masina nu este inmatriculata. El s-a ales acum cu dosar penal pentru ca s-a urcat drogat si fara permis la volanul unei masini neinmtriculate, scrie tion.ro.
Politistii de la rutiera au fost pe strazi pe tot parcursul weekendului. Ei le-au dat sute de amenzi celor care au incalcat legea la volan.
„Astfel, politistii au aplicat 358 sanctiuni contraventionale, dintre care 192 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 41 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Au fost retinute in vederea suspendarii 27 de permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, limitelor legale de viteza, semnificatiei luminii de culoare rosie a semaforului electric si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 27 de certificate de inmatriculare”, spun oamenii legii.

timisoara barbatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004857 (s)