News Flash:

PERICOL pe autostrada Pecica - Nadlac!

9 Ianuarie 2017
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada zapada
Soferii are circula pe autostrada Arad – Nadlac au fost atentionati de autoritati, vineri dimineata, asupra faptului ca pe segmentul cuprins intre Pecica si frontiera ar putea aparea obiecte pe partea carosabila, dupa ce vantul a rupt balize antiorbire aflate pe mijlocul drumului. 
Panourile electronice care transmit informatii soferilor care circula pe autostrada Arad-Nadlac au afisat, vineri dimineata, un mesaj de avertizare conform carora, pe segmentul cuprins intre Pecica si Nadlac, in dreptul localitatii Pereg, exista pericolul aparitiei unor obiecte pe partea carosabila, care ar putea afecta traficul.
Reprezentantii Politiei Autostrazi au declarat, pentru News.ro, ca mai multe balize antiorbire de pe mijlocul autostrazii au fost smulse de rafalele de vant.
Balizele au cazut in zona mediana, nu pe partea carosabila, insa pentru ca vantul e puternic, iar acestea sunt usoare, din plastic, ar putea fi mutate pe drum, de aceea a fost nevoie de transmiterea unui mesaj de avertizare, potrivit surselor citate.
Traficul nu este afectat, insa soferilor li s-a recomandat sa fie prudenti in zona si sa reduca viteza, conform news.ro.
Balizele rupte au fost observate pe ecranele Centrului de Monitorizare a Traficului de la Pecica, pe autostrada fiind in functiune mai multe camere de supraveghere.
Echipaje de muncitori s-au deplasat la fata locului pentru a ridica balizele si pentru a evalua pagubele, pentru ca in acest moment nu se stie exact cate au fost rupte.
Judetul Arad se afla, vineri dimineata, sub atentionate cod galben de vant puternic.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004751 (s)