News Flash:

Performante obtinute de elevii din Timis la Olimpiada de Informatica

29 Aprilie 2016
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
informatica
Elevii din Timis au adus medalii de la Olimpiada Nationala de Informatica. Tinerii care s-au pregatit pentru Olimpiada Nationala de Informatica in centrul de performanta “Hai la Olimpiada!” din Timisoara au castigat doua medalii de argint si patru de bronz.
La Olimpiada Nationala de Informatica, Vlad Rochian (clasa a 11-a) si Alexandru Babalau (clasa a 10-a) au obtinut cate o medalie de argint. Sinan Deniz Ceviker (clasa a 9-a), Raluca Vlad (clasa a 10-a), Tamas Szasz (clasa a 10-a) si Emanuel Adrian Ramneantu (clasa a 12-a) au castigat patru medalii de bronz.
In acest an, in lotul national largit pentru Olimpiada Internationala de Informatica, Timisul va fi reprezentat de Vlad Rochian, care a primit si o mentiune din partea Ministerului Educatiei. “Hai la Olimpiada!” este un program in cadrul caruia sunt sustinuti elevii si profesorii care doresc sa se pregateasca si sa faca performanta la Matematica, Informatica si Fizica, scrie tion.ro.
In prezent, functioneaza paisprezece centre de performanta „Hai la Olimpiada!”, in sapte judete din tara. In anul scolar 2015-2016, 1.882 de elevi s-au pregatit saptamanal in centrele de performanta din Bucuresti, Constanta, Buzau, Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara, sub indrumarea a 154 de profesori.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005885 (s)