News Flash:

Perchezitii la Primaria Lugoj. Ancheta vizeaza mai multe contracte de achizitii publice

4 Martie 2015
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DNA Timisoara au facut, marti, perchezitii la Primaria Lugoj, judetul Timis, intrand in biroul primarului si al unor angajati, iar surse judiciare afirma ca ancheta vizeaza mai multe contracte de achizitii publice si executarea unor lucrari, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA din Timisoara perchezitioneaza mai multe birouri din Primaria municipiului Lugoj, judetul Timis, printre birorurile perchezitionate fiind si biroul primarului Francisc Boldea (PSD).
Sursele citate sustin ca procurorii verifica mai multe contracte de achizitii publice, dar si modul in care au fost executate lucrari in oras.
Procurorii anticoruptie au audiat, saptamana trecuta, noua angajati ai Primariei Lugoj de la birourile de Investitii, Buget-contabilitate, Control intern si Licitatii.
Conform surselor citate, a fost deja inceputa urmarirea penala in acest caz, insa nu pe numele unei persoane anume, iar primarul Francisc Boldea si alti cativa angajati urmeaza sa fie audiati de procurorii DNA din Timisoara in acest caz. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008351 (s)