News Flash:

Perchezitii la persoane banuite de contrabanda cu tigari, in Caras-Severin

24 Iunie 2016
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
contrabanda tigari
Un numar de 12 mandate de aducere vor fi puse in aplicare, joi, de politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din Caras-Severin, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane, care efectueaza, la aceasta ora, 18 perchezitii domiciliare, in judetele Caras-Severin si Mehedinti, la persoane banuite de contrabanda cu tigarete, se arata intr-un comunicat transmis de IPJ Caras-Severin. 
'In aceasta dimineata, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin efectueaza 18 perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Caras-Severin si Mehedinti. Perchezitiile sunt desfasurate la domiciliile unor persoane banuite ca detin, transporta si comercializeaza tigari provenite din contrabanda. Vor fi puse in executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la audieri, pentru dispunerea masurilor legale', se precizeaza in comunicat. 
La actiune participa si politisti de la ordine publica, de la investigatii criminale, luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale si politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate din Caras-Severin. 
Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane. AGERPRES

caras-severin ipj caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)