News Flash:

Perchezitii la mecanicii de locomotiva din Timis, intr-un dosar de furt de motorina. Prejudiciul este de peste un milion de euro

14 Aprilie 2016
1424 Vizualizari | 1 Comentarii
tren 1
Perchezitii la Depoul de locomotive din Timisoara precum si la domiciliile unor angajati CFR in cazul unui dosar de furt de motorinapornit de Politistii Directiei Transporturi si ai Directiei Generale Anticoruptie din Ministerul de Interne, impreuna cu politisti de frontiera si jandarmi. Conform surselor IGPR, prejudiciul este de peste un milion de euro.

Acuzatiile care urmeaza a fi verificate sunt cele de constituire de grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave, fals intelectual si uz de fals. Sunt suspectati 22 de mecanici de locomotive care alimentau locomotivele cu mai putin carburant decat scria in acte, iar diferenta o duceau acasa. Motorina furata era scoasa din depou in canistre.

perchezitii depoul locomotive timisoara dosar igpr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

asa sefi asa subalterni?  | #1496
Fratia penalilor de la CFR Calatori:
Litra Marcel , director comercial CFR Calatori -luare de mita ;
Secara Vasile, fost director general CFR Calatori-santaj;
Berindean Nicolae , fost sef oficiu jurudic CFR Calatori-complicitate la santaj;
Mogan Petru , sef serviciu logistica CFR Calatori,mentinut de Dorobantu Valentin in aceasta functie fara a avea nicio conditie indeplinita in vederea ocuparii ei ,nici cel putin cea de vechime -evaziune fiscala,tainuire, abuz in serviciu, dare de mita, etc.
Radulescu Gheorghe , fost director CFR Calatori Brasov-santaj, fals si uz de fals.
Claudiu Dumitrescu, fost membru in CA al al CFR Calatori-trafic de influenta, luare de mita,etc. Dorobantu Valentin, fost director general CFR Calatori-abuz in serviciu, comportare abuziva, etc. Gavris Teodor, fost director tractiune CFR Calatori-luare de mita, trafic de influenta, etc.
Protopopu Telu , fost director general adjunct CFR Calatori Bucuresti-luare de mita, trafic de influenta, etc?
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005374 (s)