News Flash:

Perchezitii la mai multe hoteluri din Timisoara. Ce cauta politistii de la Crima Organizata

6 Noiembrie 2014
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Descinderi, joi dimineata, la mai multe hoteluri din Timisoara. Politistii de la Crima Organizata impreuna cu mascatii au mers in mai multe locatii in care se presupune ca si-ar desfasura activitatea proxenetii si prostituatele lor.
Descinderile au loc in sapte hoteluri si pensiuni din Timisoara, dar si in alte locatii. Politistii de la Crima Organizata vor duce la audieri peste 20 de persoane suspectate de proxenetism sau prostitutie, scrie tion.ro. Printre locatii sunt si hoteluri din zona centrala a Timisoarei, acolo unde fetele isi desfasurau activitatea.
Personajele cheie in toata povestea erau receptionerii, cei care preluau „comenzile” de la clienti si ii puneau in legatura cu fetele. Prostituatele aveau tarife de lux, iar clientii lor erau de obicei cetateni straini sau persoane cu dare de mana.
Tarifele treceau, in unele cazuri, de 100 si puteau ajunge chiar si la 500 de euro.
UPDATE. Proxenetii ar fi castigat zeci de mii de euro de pe urma afacerii, transmit anchetatorii.
Politistii au descoperit ca in perioada 2013-1014 acestia ar fi obtinut 80.000 de euro din serviciile sexuale prestate de fete. Banii ar fi fost primiti de la clienti de aproximativ 40 de tinere care faceau sex pe bani.
„Din cercetarile efectuate, a reiesit ca, in perioada 2013 – 2014, 14 membri ai gruparii (in mare parte receptioneri la hoteluri), cu varste intre 23 si 34 de ani, ar fi racolat clientii care se cazau in hoteluri de pe raza municipiului Timisoara si le-ar fi intermediat intretinerea de raporturi sexuale cu diferite persoane care practica prostitutia. Pana in prezent au fost identificate 40 de tinere care si-ar fi oferit serviciile persoanelor racolate de receptionere. Comisionul perceput de membrii gruparii varia intre 100 si 1000 de euro. In urma investigatiilor, s-a stabilit ca sumele de bani obtinute se ridica la aproximativ 80.000 de euro”, transmit anchetatorii.
In acest dosar 23 de persoane vor fi duse la audieri. Dintre acestea 14 sunt suspectate ca ar face parte din retea, iar restul sunt martori.
Oamenii legii au descins in 17 locatii din Timisoara, hoteluri, pensiuni sau locuinte ale celor implicati. Cu totii sunt cercetati pentru constituire si aderare la un grup infractional organizat si proxenetism.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006318 (s)