News Flash:

PERCHEZITII la depouri CFR Calatori din Bucuresti si opt judete, in dosarul de coruptie din Timis

10 Decembrie 2014
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DNA fac perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Arad, Suceava si Iasi, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane cu functii de conducere din institutii din Timis.
  Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa, ca in dosarul privind fapte de coruptie si asimilate celor de coruptie, au loc 48 de perchezitii in Bucuresti si judetele Timis, Cluj, Brasov, Sibiu, Arges, Prahova, Arad, Suceava, Galati, Iasi si Constanta, dintre care 20 la institutii publice si restul la sediile unor societati comerciale si la locuintele unor persoane suspectate in aceasta cauza.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca printre cele 20 de institutii publice unde se fac perchezitii sunt Consiliul Judetean Timis, Directia Prestari Servicii din CJ Timis, Asociatia Dezvoltare Intercomunitara Apa - Canal Timis (care functioneaza in sediul CJ) si Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului Bucuresti.
De asemenea, au loc perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Arad, Suceava si Iasi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007676 (s)