News Flash:

Perchezitii la CFR Calatori, dupa ce in TRENURI au aparut alte echipamente decat cele stabilite la licitatie

14 Iunie 2018
992 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1

Politistii Directiei de Politie Transporturi fac, joi, 5 perchezitii, la sediile unor societati comerciale din Capitala, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de abuz in serviciu, delapidare si fals intelectual, verificari avand loc si la CFR Calatori, care are sediul in Ministerul Transporturilor.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca perchezitii au loc la Revizia de vagoane Bucuresti Grivita, SC Ateliere CFR Grivita SA si CFR Calatori, ultima avand sediul in Ministerul Transporturilor.

Dosarul vizeaza achizitia unui sistem audio-video pentru dotarea vagoanelor, necesar informarii calatorilor. Potrivit surselor citate, mai multe vagoane ar fi trebuit echipate cu un sistem audio-video necesar informarii calatorilor, insa au fost montate alte sisteme mai slabe fata de ceea ce s-a stabilit la licitatie, pe mai putine vagoane, diferenta de bani fiind insusita de persoanele vizate de perchezitii.

Reprezentantii CFR Calatori au confirmat ca joi dimineata au loc perchezitii la sediul companiei si la Revizia de vagoane Bucuresti Grivita.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006449 (s)