News Flash:

Perchezitii in Timis pe urma unei retele de proxeneti si traficanti de minori

12 Iulie 2017
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
descoperire politie
Descinderi, marti, in 23 de locatii din Timis, Dambovita, Arges si Ilfov. Cei de la DIICOT perchezitioneaza locuintele unor indivizi suspectati de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Suspectii sunt acuzati ca racolau minore din familii sarace si le obligau sa se prostitueze.
Membrii retelei, spun procurorii, si-ar fi inceput activitatea inca din 2013 in judetele Dambovita, Arges si Timis. Isi racolau victimele prin metoda „lover boy” atragandu-le cu stilul lor opulent de viata. Fetele erau racolate inca de cand erau minore, din medii defavorizate si din familii dezorganizate sau cu venituri mici. Dupa ce implineau 18 ani, fetele erau trimise peste hotare, scrie tion.ro.
„Ulterior, persoanele vatamate erau exploatate pe teritoriul Romaniei, iar dupa implinirea varstei de 18 ani erau exploatate sexual in tari precum Irlanda, Marea Britanie si Germania. Tinerelor li se promitea faptul ca banii obtinuti din practicarea prostitutiei vor fi investiti in case si masini pe care le vor avea impreuna cu partenerii lor de viata, membri ai grupului infractional organizat, insa de cele mai multe ori acestia racolau si alte tinere pe care le exploatau sexual pe teritoriul Irlandei sau a altor tari, sub atenta supraveghere a membrilor grupului. Intrucat membrii grupului au evitat sa isi achizitioneze bunuri in nume personal, de cele mai multe ori acestia le-au inregistrat in numele tinerelor pe care le exploatau sexual, pentru a le castiga increderea. Totusi, in permanenta suspectii isi exercitau controlul asupra victimelor, in fapt fiind adevaratii beneficiari ai bunurilor”, povestesc procurorii DIICOT.
Gruparea de proxeneti era coordonata de doi suspecti, sot si sotie care locuiau in Irlanda, dar si de alti doi indivizi din Germania si Anglia.

descinderi suspectii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006385 (s)