News Flash:

Perchezitii in Timis la falsificatori de bani

31 Iulie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
DIICOT Timis
Procurorii DIICOT si ofiteri de la DGA au efectuat opt perchezitii domiciliare pe raza judetului Timis, in cadrul unei actiuni de destructurare a unei grupari de falsificatori de bani, din care fac parte un politist roman si mai multi cetateni sarbi. 
Potrivit unui comunicat al DIICOT, in cursul anului 2015, in judetul Timis s-a constituit un grup infractional organizat, specializat in activitati de falsificare de monede si punerea in circulatie a acestora, din cadrul grupului facand parte cetatenii romani S.L.C si I.D., agent de politie in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis - Sectia 2 Politie, precum si mai multi cetateni sarbi. 
De asemenea, in perioada 2015 - 2016, la solicitarea agentului de politie I.D., numitul B.S.P. a falsificat mai multe documente de identitate care au fost predate unui investigator sub acoperire din cadrul DGA, respectiv doua carti de identitate, doua pasapoarte si un permis de conducere. 
In dosar se efectueaza cercetari fata de cinci persoane sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, falsificarea de monede, punerea in circulatie de valori falsificate, fals material in inscrisuri oficiale si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale. 
La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara vor fi aduse 15 persoane in vederea audierii, mandatele fiind puse in aplicare de catre ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie si din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis. 
In cauza s-a colaborat cu autoritatile judiciare din Serbia in vederea documentarii activitatilor infractionale. Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna si al Jandarmeriei Romane. AGERPRES

diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005246 (s)