News Flash:

Perchezitii de amploare pentru destructurarea unei retele de traficanti de droguri, la Timisoara

21 Ianuarie 2016
1502 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie1
Perchezitii de amploare, miercuri dimineata, in Timisoara, dar si in judetul Timis. Politistii de la Crima Organizata au descins in 16 locatii pentru a destructura o retea de traficanti de droguri ce activa in orasul de pe Bega. Zeci de persoane vor ajunge acum sa dea explicatii in fata politistilor.
Oamenii legii au descins in 15 locatii din Timisoara si una din Timis. Actiunea este coordonata de procurorii DIICOT, iar dosarul este unul deschis pentru de trafic de droguri de risc si de mare risc, scrie tion.ro.
„Din cercetari a reiesit ca, cei 4 membri ai gruparii infractionale, cu varste cuprinse intre 25 si 51 de ani, ar fi aprovizionat si intermediat tranzactii de cocaina, canabis, comprimate de ecstasy si produse cu efecte psihoactive in Timisoara, in mediile frecventate de tineri (cluburi, discoteci, cafe –baruri). Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal, membrii gruparii ar fi folosit intermediari, politistii reusind identificarea a 9 barbati, cu varste cuprinse intre 24 si 37 de ani. Vor fi puse in aplicare 13 mandate de aducere si 20 de citatii, persoanele depistate urmand a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri si dispunerea masurilor legale”, transmit oamenii legii.

timisoara judetul timis crima organizata i diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004588 (s)