News Flash:

Pentru ce se foloseste uleiul din candela. Ia cateva picaturi din el la mare necaz

27 Februarie 2018
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
candela

Sora ei mai mica a fugit indata la parintele satului, Timotei, ca sa-i ceara sfatul. Acesta i-a dat ulei din candela ce ardea in fata icoanei Maicii Domnului, cu care sa-si unga pantecele si aghiazma, pe care s-o bea.
Cazul urmator mi l-a povestit catehetul parohiei Sfanta Anastasia Romana din satul Mungulunga, aflat in regiunea Katanga – Congo. Numele acestuia este Petros Kulianga.

Una dintre crestinele de aici, pe nume Irina, a ramas la un moment dat insarcinata. Dupa trei luni a mers la doctor pentru un examen de rutina. Acesta a asigurat-o ca e insarcinata si i-a dat indicatiile de rigoare. Dupa putina vreme, insa, femeia s-a imbolnavit si a inceput sa aiba hemoragie, fiind in pericol sa piarda sarcina. A mers indata la medic, iar acesta, dupa ce a consultat-o, i-a spus ca, din pacate, fatul a murit in pantecele ei si ca ar trebui operata de urgenta, pentru a fi scos. Femeia disperata, a inceput sa se certe cu doctorul si in cele din urma a fugit acasa.

Sora ei mai mica a fugit indata la parintele satului, Timotei, ca sa-i ceara sfatul. Acesta i-a dat ulei din candela ce ardea in fata icoanei Maicii Domnului, cu care sa-si unga pantecele si aghiazma pe care s-o bea.

Minunea s-a petrecut! Hemoragia a incetat, iar femeia a lepadat fatul mort, fara sa mai ajunga la operatie. S-a dus apoi la doctor, pentru a-i relata cele intamplate. Acela a ramas uimit de acest deznodamant incredibil. In mod normal ar fi urmat o septicemie generalizata si femeia ar fi murit cu siguranta.
I-a spus Irinei: „Sa crezi in Iisus Hristos, deoarece ceea ce ti s-a intamplat tie, nu poate fi decat o minune. Biserica pe care o urmezi are putere foarte mare…”

(Parintele Damaschin Grigoriatul, Minunile – marturie a dreptei credinte, Editura Areopag, 2011, pp. 161-162)
 


katanga congo petros kulianga timotei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004446 (s)