News Flash:

Pea frumoasa Maria Constantin o stii, dar stai sa vezi cum arata mama ei. Iata cat de bine seamana amandoua

10 Decembrie 2016
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
maria
Mama Mariei Constantin a fost prezenta, impreuna cu fiica ei, intr-un platou de televiziune. Daca in urma cu doar cateva zile, artista a prezentat-o tuturor pe sora ei, de data aceasta, sotia lui Marcel Toader si-a adus mama in fata camerelor de filmat. Cele doua seamana perfect.


Mama Mariei Constantin a impresionat prin eleganta si le-a aratat tuturor cat de mandra este de fiica ei. Femeia a vorbit despre viata de familie, dar si despre cat de mult ii placea interpretei sa cante prin casa, atunci cand era mica.


Mama Mariei Constantin a dat tot din casa

„Nu au fost copii foarte rai. Erau uniti la greu. Visul ei, nu stiu daca neaparat a fost un vis, insa a cantat de mica prin casa. Daca auzea la televizor o melodie incerca sa redea„, a povestit mama Mariei Constatin despre copiii ei, la Antena Stars.


In ciuda zvonurilor aparute la un moment dat, cum ca mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader ar fi pe final, cei doi soti se inteleg de minune. Acestia au o casnicie fericita, in care certurile par sa lipseasca. Cel putin asta a marturisit artista, referindu-se la relatia cu sotul ei. Maria spune ca ea stie foarte bine cum sa evite discutiile conflictuale, asta si pentru ca nu-i plac certurile de niciun fel. ”Timpul petrecut impreuna e foarte important, te ajuta sa te cunosti mai bine. Lucrurile s-au schimbat in bine de cnd ne-am casatorit. Stim ce-si doreste fiecare de la viata. Ma bucur ca de cele mai multe ori nu avem opinii diferite si ne intelegem Sau chiar dac-l vad ca nu prea-i convine ceva, atunci ii spun: dar tu cum ti-ai dori? Noi rezolvam totul prin comunicare. Nu trebuie sa ajungem la discuttii conflictuale. Nu se poate certa cineva cu mine. Nu mi place si nu stiu sa ma cert. Prima reactie e sa plang, de aceea evit. Las de la mine, iar a doua zi il iau prin invaluire”, a declarat Maria Constantin

Galerie Foto

mama_maria
mama mariei constantin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005627 (s)