News Flash:

Pe 20 decembrie, World Class deschide în Iulius Town Timișoara cel mai mare club de health & fitness din țară

20 Decembrie 2019
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 20 decembrie 2019: Locuitorii din vestul țării pasionați de sport vor avea acces, începând cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sănătate și fitness din România, aparținând brandului World Class. Echipamente premium, piscină semi-olimpică, studiouri dedicate, traineri profesioniști sunt elementele care definesc noul club World Class inaugurat în Iulius Town Timișoara. 

World Class este prezent în Iulius Mall Timișoara din 2006, iar odată cu integrarea mall-ului în proiectul mixt Iulius Town Timișoara s-a extins și clubul de health & fitness, devenind cel mai mare astfel de centru din întreaga țară. Dezvoltat pe o suprafață generoasă, de aproximativ 3.400 mp, noul World Class are toate atuurile să devină destinația favorită pentru sport a locuitorilor din regiune.

World Class din Iulius Town Timișoara vine și cu o serie de noutăți: o piscină semi-olimpică impresionantă, de 25 m, o zonă Crossfit, studiouri de ciclism și aerobic. Inovația este cuvântul de ordine ce definește noul centru, acesta fiind dotat cu cele mai moderne echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

Dezvoltarea noului club în Iulius Town reprezintă punctul de plecare în extinderea World Class în Timișoara. Locația a fost aleasă firesc, primul proiect mixt din vestul țării reprezentând punctul zero al regiunii pe segmentele business, shopping și entertainment. „Inaugurăm la Timișoara unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de health & fitness din România. Nu este întâmplătoare extinderea în proiectul Iulius Town, dat fiind faptul că reprezintă cel mai mare centru de lifestyle din vest, al cărui potențial ne va ajuta să continuăm misiunea noastră de a inspira și de a motiva tot mai mulți români să fie mai activi mai des și de a adopta un stil de viață sănătos. Prin locația sa strategică, noul centru ne ajută să fim mai aproape de casă și locul de muncă al oamenilor din Timișoara”, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

Noul club World Class din Timișoara, inclus în categoria Silver, este situat în  noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall, parte integrată a Iulius Town. Inaugurarea reprezintă și una dintre cele mai puternice mișcări strategice ale rețelei World Class în atingerea obiectivului ce vizează extinderea mișcării #BeHealthy, care va face ca sala de sport să devină a treia destinație esențială pentru români, după casă și birou, cu servicii din ce în ce mai accesibile și mai atractive.

Despre World Class România

World Class România este lider de piață în industria wellness locală, cu un număr total de 42 de cluburi de sănătate și fitness în întreaga țară (39 sunt active și 3 vor fi deschise anul viitor) și 64.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități premium și clase diversificate. World Class este partener LES MILLS ™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de health & fitness denumit W, care oferă membrilor oportunitatea de a se antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

World Class România este deținută de fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de mai mulți investitori instituționali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România și alte țări din Europa de Est. Resource Partners vizează, în primul rând, identificarea companiilor cu o creștere rapidă, cu echipe puternice de management, care să fie completate cu experiența noastră în gestionarea rapidă a creșterii organice și bazate pe achiziții.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: www.worldclass.ro și www.facebook.com/worldclass.romania.

Despre Iulius Town Timișoara

Iulius Town Timişoara, dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, reprezintă principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul țării. Este primul proiectul mixt și, totodată, cea mai mare investiție din regiune, în valoare de 443 milioane de euro, ce include: cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului – 120.000 mp și 450 de magazine, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, un pol regional de business cu 100.000 mp de spații de birouri clasa A, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. 

Galerie Foto

01
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006933 (s)