News Flash:

Patronul "Lactate Bradet": Conform legislatiei romane, niciun angajat de-al nostru nu este bolnav

16 Martie 2016
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Marius Badea
Marius Badea, patronul companiei "Lactate Bradet" a declarat, miercuri, ca niciun angajat al firmei " nu este bolnav" si ca "niciun buletin recoltat din fabrica nu este pozitiv", toate fiind negative, "iar cei sapte angajati depistati nu lucrau direct cu branza".
Marius Badea, patronul "Lactate Bradet" a declarat intr-o conferinta de presa organizata miercuri, ca "analizele legale sunt bune" si ca niciun angajat al firmei pe care o conduce "nu este bolnav, conform legislatiei romane".
Totodata acesta a spus ca toti angajatii sunt "scoliti" si ca a analizat probele din rafturi, iar "rezultatele sunt toate negative".
Potrivit patronului companiei, cei sapte angajati depistati cu E.Coli "lucrau la partea de produse ambalate, nu lucrau direct cu branza" fara sa aiba contact direct cu produsul.
"Renumita branza care a fost gasita cu probleme in magazin a avut proba la noi in fabrica si a fost trimisa spre analiza in Germania. Contraproba noastra este negativa, deci trebuie cautat ce s-a intamplat pe parcurs" a mai spus acesta in conferinta de presa.
"Referitor la analizele de E.Coli. Am zis ca trebuie sa facem orice investigatii. De cand am oprit productia si pana acum, facem analize, am cautat sa vedem daca suntem sau nu vinovati. Nu exista nicio dovada pana acum, Cantacuzino a zis ca nu exista nicio legatura intre moartea bebelusilor si produsele noastre. Vrem sa ducem pana la capat lupta pentru a gasi cauza imbolnavirii bebelusilor", mai informeaza patronul companiei "Lactate Bradet".
Marius Badea a explicat jurnalistilor ca ar fi fost sapte "buletine de analiza cu purtatori de E. Coli" despre care a spus ca nu sunt relevante deoarece "oamenii nu baga mana in produse".
"Noi am cerut analize la Cantacuzino special ca sa vedem daca exista vreo legatura. Nu a iesit nimeni sa zica ca suntem intr-o eroare. Produsele noastre sunt bune, chiar daca acei oameni au E. Coli, produsele sunt de calitate. Daca plecau de la noi produse cu probleme, nu aveam epidemie?", a mai explicat Badea.
Patronul companiei de produse lactate acuza "organele abilitate care au luat acele analize" ca nu l-ar fi informat si ca a aflat rezultatul analizelor din presa, desi sustine ca a "solicitat informatiile".
Totodata Badea sustine ca nu exista "niciun buletin recoltat din fabrica nu este pozitiv" toate fiind negative.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005481 (s)