News Flash:

Patronul de la "Ingerii Galbeni" si sotia sa au scapat de arest

22 Ianuarie 2016
1343 Vizualizari | 1 Comentarii
nedelcu
Judecatorii timisoreni au decis, miercuri dupa-masa, sa ii lase in continuare in libertate pe Razvan si Delia Nedelcu. Cei doi soti fusesera pusi sub control judiciar de magistratii de la Judecatoria Timisoara, iar procurorul de caz a facut contestatie. Aceasta s-a judecat miercuri.
Cei doi soti Nedelcu au fost retinuti pentru 24 de ore in 14 ianuarie in urma unor perchezitii ale politistilor timisoreni. Oamenii legii au descins la locuinta celor doi, dar si in doua locatii, printre care si parcul auto in care acestia isi aveau birourile si unde depozitau masinile ridicate din parcari. Razvan si Delia Nedelcu au ajuns ulterior in fata magistratilor de la Judecatoria Timisoara, dupa 24 de ore petrecute in custodia politistilor. Judecatorii au decis insa sa nu dea curs solicitarii procurorului si nu i-au arestat pentru 30 de zile. Cei doi au fost insa pusi sub control judiciar pentru 60 de zile, scrie tion.ro.
Procurorul de caz a contestat decizia, iar miercuri magistratii Judecatoriei Timisoara au luat o hotarare in acest caz. Astfel niciunul dintre cei doi soti nu a fost arestat preventiv. Mai mult, Delia Nedelcu a fost scoasa de sub masura controlului judiciar. Sotul sau a ramas insa sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. Cei doi soti sunt acuzati de anchetatori de santaj si distrugere.

judecatoria timisoara nedelcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 32 queries | Mysql time :0.027159 (s)