News Flash:

Patronul de la "Ingerii Galbeni" a fost eliberat

18 Ianuarie 2016
1421 Vizualizari | 1 Comentarii
ingerii galbeni
Decizie favorabila pentru patronul Ingerii Galbeni si sotia sa data de magistratii Judecatoriei Timisoara, in dosarul in care acestia au fost acuzati de 16 infractiuni de santaj. La audieri a fost dus si unul dintre angajatii firmei amintite, care a fost retinut de procurori.
 
Va reamintim ca sotii Nedelcu – Razvan Sorin si Delia Florica – si-au petrecut noaptea trecuta in arest preventiv, dupa ce au fost ridicati de acasa de mascati, oamenii legii perchezitionand atat domiciliul acestora, cat si sediile celor doua firme pe care acestia le detin.
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au stabilit ca cei doi, timp de sase luni, ar fi blocat fara temei rotile celor care parcau in parcarea de pe strada Miresei nr. 1, scrie tion.ro.
„Inculpatii Nedelcu Razvan Sorin si Nedelcu Delia Florica, reprezentanti ai SC I.G.A. SRL si SC B.T. SRL, in perioada iunie 2015 – noiembrie 2015, ar fi pus la dispozitia angajatilor aflati in parcarea de pe str. Miresei nr. 1 din Timisoara dispozitivele de blocare a rotilor, autoutilitarele pentru ridicarea autoturismelor parcate pe locurile inchiriate de societatile pe care le reprezinta, casa de marcat si ar fi au ocupat partial, fara temei legal/contractual, locurile de parcare de pe str. Miresei nr. 1 din Timisoara apartinand altor persoane juridice, pentru ca cele 16 persoane vatamate sa fie obligate sa parcheze pe locurile de parcare inchiriate de SC I.G.A. SRL si SC B.T. SRL. Ulterior, pe autoturismele victimelor ar fi fost montate dispozitivele de blocare a rotilor de catre angajatii societatilor ascunsi in diferite autovehicule”, spun procurorii timisoreni.
Mai mult, acestia sustin ca angajatii celor doua firme ar fi fost instruiti de cei doi sa stea la panda in autoturisme nefunctionale.

ingerii galbeni judecatoriei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019590 (s)