News Flash:

Patriarhul Daniel isi cere iertare

5 Noiembrie 2015
569 Vizualizari | 0 Comentarii
PF Daniel2
Dupa ce a manifestat o atitudine sfidatoare la adresa victimelor incendiului dinClub Colectiv, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) a transmis un comunicat de presa, prin intermediul caruia isi cere iertare tinerilor si ii asigura ca Biserica ii iubeste pe toti. 

"Dragi tineri,

In aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovati la Clubul Colectiv din Bucuresti, pentru familiile indoliate care isi  plang pe cei dragi ai lor, si pentru cei raniti care se afla in spitale, dar si in vreme de mare framantare sociala, va adresam cuvant parintesc de mangaiere si de pre?uire, de pace si binecuvantare. Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite. Intelegem ca tinerii de azi doresc nu numai socializare si comuniune intre ei, ci si sa fie ascultati si incurajati in aspiratiile lor. Biserica noastra ii iubeste pe toti tinerii, pe cei care vin la biserica si pe cei care nu vin la biserica, deoarece ei sunt darul lui Dumnezeu pentru familie si pentru societate. 

Pana acum, Biserica, impreuna cu tinerii din parohii, a organizat multe programe spirituale, culturale si social-filantropice. Acum insa dorim sa exprimam mai multa afectiune si intelegere pentru toti tinerii din societate, respectand libertatea, demnitatea si aspiratiile lor. Biserica este acum alaturi de tineri intelegand dorinta lor de innoire spirituala si morala a societatii romanesti si se roaga pentru prezentul si viitorul poporului roman, spre a trai in pace si unitate", a spus Patriarhul.

atitudine sfidatoare club colectiv bor cere iertare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0925 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031098 (s)