News Flash:

Pasiunea surprinzatoare a lui Ayan, fiul Mihaelei Radulescu

26 Martie 2017
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
raduleasca penibila
Din fiecare relatie pe care a avut-o Mihaela RadulescuAyan, fiul divei de la Monaco, a furat din pasiunile fostilor iubiti, dar si ale actualului.
Ayan, baiatul Mihaelei Radulescu, este un impatimit al sporturilor extreme. De curand, Ayan i-a calcat pe urme lui Felix Baumgartner. Mihaela Radulescu este mandra din cale-afara de baiatul ei si mai ales pentru curajul pe care il are de fiecare data sa incerce sporturile extreme.
 
”Inca un motiv in plus sa fiu mandra de fiul meu! Si el iubeste sa zboare”, a scris Mihaela Radulescu pe una dintre retelele de socializare.
Diva de la Monaco si-a ales iubitii pe spranceana, Dani Otil era pasionat de motociclete, iar Felix Baumgartner este pasionat de zbourile cu parasuta, iar acum, fiul ei, este cel care iubeste sporturile extreme.
 
Mihaela Radulescu s-a nascut pe 3 august 1969, in Piatra Neamt. Ea este o vedeta de televiziune, realizatoare si moderatoare de emisiuni de radio si televiziune. Vedeta a fost casatorita de doua ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Stefan Banica (1997–1999). Din primul mariaj are un baiat, pe Ayan Schwartzenberg. In prezent, diva de la Monaco se iubeste cu Felix Baumgartner.
Diva de la Monaco si Felix Baumgartner sunt impreuna din 21 octombrie 2014, fosta prezentatoare TV cuplandu-se cu el imediat dupa ce s-a despartit de Dani Otil, discutandu-se, in ultimele luni, si de o posibila casatorie a Raduleascai cu Felix. Pe 14 octombrie 2012, Felix Baumgartner a intrat in cartile de istorie, devenind primul om care a sarit din stratosfera si depasit viteza sunetului fara ajutorul vreunui vehicul. Viteza maxima atinsa de Baumgartner in timpul caderii libere a fost de 1342,8 km/h (Mach 1,24), un record mondial.

mihaela radulescu ayan mihaelei radulescu felix baumgartner
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004991 (s)