News Flash:

Pasarile de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, vedete pe internet

31 Ianuarie 2015
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasarile de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara au devenit vedete pe internet. Un timisorean a instalat o camera de supraveghere  care monitorizeaza activitatea lor, iar curiosii pot urmari, in timp real, activitatea a mai multor specii de pasari.

Cristian Ilea este timisoreanul care a instalat, incepand cu 23 ianuarie 2015, o camera de supraveghere si o hranitoare pentru pasari la Muzeul Satului Banatean din Timisoara. Camera transmite live pe wildliferomania.com/beta/video/hranitoare-muzeul-satului-banatean/.
Peste 1.300 de vizitatori au intrat pana acum pe aceasta pagina. Pana in acest moment, camera video a surprins imagini cu vrabiute, ciocanitori, pitigoi mare, pitigoi sur, pitigoi albastru, ticlean, mierla si macaleandru, scrie tion.ro.
„La solicitarea domnului Cristian Ilea muzeul a raspuns pozitiv, pentru ca suntem interesati sa colaboram cu cat mai multi oameni, cu cat mai multe institutii, atunci cand e vorba de lucruri care dau satisfactie potentialilor vizitatori ai muzeului”, spune Dan Radosav, directorul Muzeului Satului Banatean din Timisoara.

cristian ilea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005113 (s)