News Flash:

Pasajul Michelangelo prinde contur. Iata cum arata zona (FOTO)

20 Mai 2014
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasajul rutier subteran din zona MichelangeloPiata Leonardo da Vinci din Timisoara incepe sa prinda contur, chiar daca acum este plin de apa, in urma ploilor de saptamana trecuta. La fel si rutele pe care se va circula pe viitor pe deasupra. Reprezentantii primariei spun ca nu s-a putut lucra la capacitate maxima in ultima perioada din cauza vremii, dar ca lucrarile sunt in grafic…
Din punctul de vedere al autoritatilor, muncitorii au lucrat exemplar la amenajarea pasajului si la reabilitarea Podului Michelangelo, chiar daca au fost si momente in care au cam lipsit de pe santier… Problema este ca acum pasajul a fost inundat, dupa ploile torentiale de saptamana trecuta, si trebuie scoasa afara apa pentru ca lucrarile sa poata continua.
„Nu era nevoie de muncitori acum. Muncitorii sunt, daca mergeti la ora actuala, ei lucreaza pe trotuare, pentru ca e cam gata ce a insemnat manopera acolo. A fost foarte foarte mult de lucru la bordurare, dar s-a terminat, s-au turnat betoane, suntem in grafic chiar daca a plouat. Daca nu ar fi plouat asa de mult, devansam graficele, pentru ca am facut o mobilizare exemplara acolo. S-a lucrat…”, spune primarul Nicolae Robu.
In ceea ce priveste redeschiderea traficului, daca la inceputul lunii edilul estima ca pana cel tarziu in iunie soferii vor putea circula pe axa Nord-Sud pe varianta finala, acum se fereste sa mai faca estimari…
„Nu va pot raspunde, mai este de turnat asfaltul si atat. Mai e putin de facut din trotuare, dar asta se termina cu trotuarele. A inceput dislocarea pamantului, numai ca nu se poate disloca prea mult acum. Inca e foarte multa apa in sol, nu se mai face acum dislocare. Eu sper sa terminam, desi ploile foarte numeroase din aceasta primavara au creat foarte multe probleme. Noi ne straduim sa terminam. La pod mai sunt de pus doar parapetii”, a declarat, luni, Robu, citat de Tion.ro.
Lucrarile de amenajare a Complexului Rutier Michelangelo, care cuprind construirea unui pasaj rutier subteran pe relatia bulevardul Corneliu Coposu – bulevardul Vasile Parvan si reabilitarea Podului Michelangelo, trebuie finalizate in toamna acestui an, pana la sfarsitul lunii septembrie. Lucrarile sunt realizate printr-un proiect pe fonduri europene. De executie se ocupa CCCF Drumuri si Poduri, impreuna cu societatile Drumuri Municipale, Instgat si Cons Electrificarea Instal.
Sursa foto: Eye in the sky

zona michelangelo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1022 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013050 (s)