News Flash:

Partenerul ei i-a spus ca e frumoasa si inteligenta, dar prea grasa pentru el. Raspunsul acestei femei face senzatie - FOTO

8 Iulie 2015
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
O tanara din Marea Britanie a crezut ca a avut parte de o intalnire perfecta cu un barbat pe care il cunoscuse pe Tinder, dar a aflat ca s-a inselat amarnic cand a primit un mesaj, ziua urmatoare.

Michelle Thomas
si partenerul ei au iesit la cina, iar la final el a condus-o acasa si s-au sarutat. A doua zi, britanica a primit un mesaj lung de la el, in care acesta ii explica motivul pentru care nu poate sa se mai vada cu ea: potrivit lui, desi Michelle este o femeie frumoasa, inteligenta si amuzanta, este prea grasa pentru el.

Daca initial femeia s-a simtit umilita si a marturisit ca a izbucnit in lacrimi, a reusit sa devina un exemplu pentru multi alti oameni cand a ales sa dea un raspuns pe blogul ei.

"Michelle, multumesc pentru o seara fantastica. Imi place compania ta si te ador. Esti amuzanta si esti cea mai frumoasa fata cu care am iesit pana acum, nu o sa te mint, dar ma tem ca mintea mea este atrasa de femeile mai slabe.

Desi sunt foarte atras de mintea ta, de chipul si personalitatea ta (si chiar sunt), nu pot spune acelasi lucru si despre silueta ta. Chiar sunt dezamagit de mine, pentru ca nu am mai simtit asta niciodata pentru nimeni, dar incerc sa fiu sincer cu tine. Am putea fi prieteni, sa glummim, sa flirtam, chiar m-as casatori cu tine imediat daca ai fi mai slaba", i-a scris barbatul.

Desi povesteste ca a izbucnit in plans cand a citit mesajul, britanica a decis sa-si acorde dreptul la replica, asa ca i-a raspuns barbatului printr-un mesaj pe blogul ei.

"Draga necunoscut pe care l-am intalnit pe Tinder,

Eram la o alta intalnire cand am primit mesajul tau. Partenerul meu tocmai se intorcea la masa si m-a gasit plangand. Vreau sa-ti spun ca nu trebuie sa ma placi. Avem cu totii genul ala de prieten de care pur si simplu nu suntem atrasi. Ne-am dori sa existe atractie, dar creierul functioneaza altfel. Si asta e in regula.

Ceea ce nu este in regula este ca, dupa cateva ore in compania mea, ai stat sa scrii un mesaj atat de lung si aproape sadic. Detaliul cu care descrii cat de scarba iti este de corpul meu este de-a dreptul grotesc.

Singurul scop pentru care mi-ai trimis acel mesaj este sa ma ranesti. Si imi este rusine sa recunosc ca a functionat pentru cateva clipe.

Ceea ce ma ingrijoreaza cu adevarat este faptul ca ai o fiica de 13 ani. Incurajeaz-o sa-si iubeasca silueta si sa fie ea insasi, sa aiba stima de sine astfel incat niciun barbat sa nu o poata demoraliza".


Mesajul lui Michelle a devenit viral si a adunat sute de mesaje de sustinere.

Galerie Foto

Michelle_Thomas2
michelle thomas cina michelle
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005665 (s)