News Flash:

Parsivi si mininosi. 3 zodii de oameni PREFACUTI. Sa nu te increzi in ei!

31 Octombrie 2017
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii

Sunt persoane cu doua fete, care pretind a fi altceva decat le arata realitatea. Sunt dispuse sa minta doar pentru a-si atinge scopurile si sunt genul de oameni capabili sa isi tradeze si cei mai apropiati prieteni doar ca sa obtina un beneficiu pentru sine. Vorbim despre oamenii parsivi, prefacuti, de care e bine sa te feresti.

Iata in ce zodii sunt nascuti cei care mint fara pic de jena:

Gemeni

Ei nu sunt de incredere nici cand te lauda, nici cand te critica, nici cand fac daruri sau isi ofera ajutorul. Acesti oameni sunt foarte alunecosi si n-ar trebui sa te bazezi prea mult pe ceea ce spun. Vorbesc mult pentru ca in felul acesta isi mascheaza intentiile. Le plac intrigile, pe care le starnesc cu buna stiinta.

Leu

Nativii din zodia Leu vor sa fie mereu in centrul atentiei si pentru asta fac tot ce pot ca sa iasa in evidenta. Intrec limitele cu usurinta, uneori chiar fara sa constientizeze ce au facut. In mintea lor, ei guverneaza intreaga lume. Sunt egocentrici si cer mereu atentie. Pentru ca simt nevoia de aventura, Leoaica vor cauta noi si noi orizonturi care sa ii satisfaca pofta de nou, scrie ele.ro.

Taur

Te uiti in ochii lor si ai fi convins ca sunt cei mai sinceri oameni cu putinta. In realitate, sunt in stare sa te minta cu zambetul pe buze. Pentru ca Pestii sunt unii dintre cei mai parsivi oameni cu putinta. Nu prea stau pe ganduri cand vine vorba de spus ceva neconform cu adevarul.


gemeni leu taur te uit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005046 (s)