News Flash:

Parohul bisericii Sfantul Gheorghe: "Lume ca la Vadim Tudor am avut doar la resfintirea bisericii si la Hramul Mare de Sf. Nicolae"

16 Septembrie 2015
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
vadim tudor cruce
Mii de oameni au trecut pe la sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, atat de multa lume nemaifiind la Biserica Sfantul Gheorghe decat la resfintirea lacasului sau la Hramul Mare de Sfantul Nicolae, a declarat, miercuri, parohul Emil Caramizaru.
Sute de oameni de toate varstele asteapta la rand, care se intinde de la intrarea in biserica pana pe strazile laterale, pentru a trece pe la catafalcul pe care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor.
Oamenii asteapta aproximativ o ora pentru a ajunge in Biserica Sfantul Gheorghe Nou, unde intra grupuri de cate 40 de oameni. Aproximativ 300 de oameni pe ora au trecut miercuri pe la sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor.
"Mii de oameni din Bucuresti, dar si din Cluj, Baia Mare, Iasi, Constanta si Craiova au venit, incepand de marti, sa-i aduca un omagiu lui Corneliu Vadim Tudor, atat de multa lume nu am mai avut decat la resfintirea de 300 de ani a bisericii si la Hramul cel Mare de Sfantul Nicolae. Corneliu Vadim Tudor a fost la resfintirea de 300 de ani a bisericii si a stat alaturi de membrii Sfantului Sinod, de Preafericitul Daniel si reprezentantii celor cinci patriarhii care au participat la resfintire", a spus preotul paroh al bisericii din Capitala, Emil Caramizaru.
Potrivit acestuia, oamenii au venit cu flori si lumanari in mana, stau cuminti si asteapta la rand, ca intr-o zi de mare sarbatoare religioasa.
"Este extraordinar comportamentul acestor oameni, stau cuminti, cu demnitate, copii, batrani, oameni in carje, de parca ar fi la o mare sarbatoare religioasa. Este emotionant sa-i vezi asteptand sa se inchine si sa aduca un ultim omagiu lui Vadim Tudor", a mai spus parohul Emil Caramizaru. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007169 (s)