News Flash:

Pariuri si modalitati de pariuri sportive

10 August 2017
1403 Vizualizari | 0 Comentarii

Una dintre cele mai mari atracții ale pariurilor sportive este varietatea marea de opțiuni disponibile pentru cei pasionați de pariuri sportive online la diverse case de pariuri online. Există mai multe tipuri de pariuri online, astfel încât fiecare parior își poate face strategiile în funcție de sporturile pe care le cunoaște cel mai bine, și să aplice aceste cunoștințe în funcție de mai multe variabile. Nu putem paria doar pe rezultatele finale, ci și pe scoruri, goluri, cartonașe galbene sau greșeli personale.

Există mai multe tipuri de pariuri sportive și cunoașterea lor în profunzime ne va permite să dezvoltăm cele mai bune strategii de pariuri.

Și nu în ultimul rând, nu trebuie să așteptăm să se termine jocul pentru a finaliza pariurile noastre. Putem paria și pe anumite situații care se pot produce în timpul primei sau celei de-a doua părți a întâlnirii. Ne putem stabili strategiile și în direct, în timpul desfășurării meciului. Astfel, un jucător experimentat poate profita de toate avantajele evenimentului pe care pariază.

Prin urmare, este esențial să cunoaștem toate tipurile de pariuri sportive care există. Cu cât ne mișcăm mai mult prin această lume și aflăm mai multe informații, cu atât ne putem specializa și îmbunătăți rezultatele.

Pariuri pe rezultatul final

Acestea sunt cele mai comune pariuri, pe care le știu și le execută majoritatea pariorilor. După cum sugerează și numele, se referă la modul în care se termină un meci. În mod normal, de obicei, 1X2 pentru fotbal, și anume victorie acasă, egal sau victorie oaspeți.

Casele de pariuri au tendința, de asemenea, pentru fotbal, să ofere pariuri care implică două dintre cele trei finaluri posibile (1X, X2, 12). Aceste pariuri sunt numite pariuri cu dublă oportunitate și permit strategii foarte interesante atunci când se fac pariuri sigure și pentru a închide pozițiile de tranzacționare sportivă.

În cazul acestui tip de pariuri putem include pariurile create pe un scor final specific, care devine interesant atunci când se efectuează strategii de pariuri live.

Pariuri pe statistici

Cartonașe galbene, eliminări, cornere, faulturi.....aceste elemente alternative reprezintă o mare oportunitate pentru specializare. Piețele secundare, așa sunt numite de obicei- ne ajută să pariem pe evoluția situației previzibile a unui joc. Un rezultat final poate fi greu de prezis, în timp ce unele dinamici pot fi prevăzute datorită unei bune înțelegeri a jocului.

De exemplu, după verificarea alinierii la start, se poate intui tactica pe antrenorii au folosit-o pe teren. Dacă știm echipele în detaliu, putem ghici dacă jocul va fi unul în care ambele echipele sunt pregătite să obțină victoria. Sau, dacă tehnicii au decis să aștepte ca adversarii să greșească, pentru a înscrie pe tabela de marcaj. Poate, în niciunul dintre cazuri nu putem avea argumente clare care să ne indice ce echipă va câștiga, dar vom înțelege că aceste lucruri se vor întâmpla.

Pariurile pe statisticile meciului de fotbal precum cartonașe galbene sau cornere necesită din partea pariorilor și a celor care fac pronosticuri fotbal sau predicții fobal, o experiență îndelungată.

Într-un meci de joc tactic ghicirea câștigătorului poate fi rezultatul norocului, dar presupunerea faptului că într-un astfel de meci vor fi multe cornere sau multe cartonașe galbene, da, poate fi o deducere rezonabilă.

Astfel de situații sunt posibile și în cazul altor sporturi. Și de multe ori în aceste piețe secundare există cele mai mari oportunități de câștig. Piețele unde participă mulți pariori au avantajul de a fi foarte lichide și de a avea cote foarte competitive. Prin urmare, marjele caselor de pariuri sunt reduse în favoarea noastră. Din păcate, aceste pariuri sunt de obicei foarte bine studiate și probabilitatea implicită a cotelor este ajustată probabilităților reale.

Cu toate acestea, în piețele secundare statistica numerelor mari și a meciurilor este, de obicei, prea vagă. În acest caz, un bun pronosticator poate descoperi valoarea cu o mai mare ușurință. Dacă cunoaște în profunzime jocul, desigur, și este capabil să identifice anomaliile profitabile în valoarea cotelor.

Pariuri handicap

Un handicap este un fel de pariu cu o oarecare dificultate în determinarea rezultatului. De fapt, în cazul acestor pariuri lucrul cel mai comun este presupunerea că una dintre echipe începe meciul pierzând cu unul sau mai multe goluri. În cele din urmă vom câștiga pariul dacă echipa pe care am pariat câștigă cu mai mult de două goluri sau puncte de handicapul pe care l-am stabilit.

Există două tipuri de bază de pariuri handicap-europene și asiatice, și în fiecare dintre ele multe modalități. Oferă o mare varietate de alternative și strategii, și propriul său sistem de denumire.

Pentru a afla mai multe informații despre pariuri over/under, pariuri pre-meci, pariuri live, pariuri combinate sau parlay și multe alte lucruri despre lumea pariurilor, este indicat să intrăm pe site-uri specializate.  


pariuri online pronosticuri fotbal pariuri handicap
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005262 (s)