News Flash:

Parisul, cel mai periculos oras din Europa la capitolul risc terorist

22 Mai 2015
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
paris politie
Bagdadul este cel mai periculos oras din lume din punctul de vedere al riscului terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia britanica Express.
Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume, in contextul in care in ultimele 12 luni in capitala Irakului au avut loc 380 de atentate, soldate cu 3.654 de morti.
Capitala Irakului este urmata in clasament de orasele irakiene Mosul si Ramadi, aflate sub controlul retelei teroriste Stat Islamic. Sase dintre cele mai periculoase zece orase din lume sunt in Irak, trei in Pakistan si unul in Libia - Benghazi.
Orasul Belfast, capitala regiunii britanice Irlanda de Nord, si Parisul sunt cele mai periculoase orase din Europa, la capitolul risc terorist. Atentatele comise la Paris in ianuarie s-au soldat cu 17 morti.
Pe lista oraselor europene cu risc terorist figureaza si Atena, Bruxelles, Berlin, Nicosia, Pristina, Tirana, Skopje si Monaco.
La capitolul destinatii turistice cu risc terorist, cele mai periculoase orase sunt Ierusalim, Cairo, Nairobi, Bangkok, Tunis, Istanbul si Las Vegas.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004900 (s)