News Flash:

Parintii se roaga pentru o minune! Copilasul care s-a inecat cu un sambure de rodie este in continuare in coma

14 Octombrie 2015
1935 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Copilasul de numai doi ani din Timisoara care s-a inecat cu samburi de rodie in urma cu o saptamana este in continuare in stare foarte grava. Potrivit unor surse medicale, micutul ar fi in moarte cerebrala, desi medicii nu confirma acest lucru. 
El a fost lasat nesupravegheat de familie si, in timp ce manca o rodie, s-a inecat cu samburii. A fost descoperit de mama si bunica, iar femeile au sunat imediat la ambulanta. Medicii l-au gasit in stop cardio-respirator si, dupa ce au reusit sa il resusciteze, inima micutului s-a oprit din nou in drumul spre spital.
Medicii de la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara s-au chinuit aproape o ora sa il readuca la viata la unitatea de primire urgente, scrie tion.ro. Acolo l-au resuscitat impreuna cu specialistii de la Terapie Intensiva din spital, dar si cu echipajul de ambulanta care il preluase. Inima copilului a inceput sa bata chiar inainte ca specialistii sa declare decesul, insa starea lui era critica.
Reprezentantii Spitalului de Copii „Louis Turcanu” spun ca micutul, desi este in stare clinica extrem de grava, nu a fost declarat in moarte cerebrala.
„Este in aceeasi stare clinica extrem de grava, asistat respirator, dar nu este declarat in moarte cerebrala, el mai avand inca activitate cerebrala. Este terminal, dar nu in moarte cerebrala. Viata ii este asistata de aparte, adica respira aparatul, dar el nu are declarata moarte cerebrala”, a precizat Mihai Gafencu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii „Louis Turcanu”.

copilasul moarte cerebrala samburii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004990 (s)