News Flash:

Parintele Pomohaci va fi sanctionat dupa ce s-a fotografiat langa sicriul Ilenei Ciuculete

23 Martie 2017
971 Vizualizari | 0 Comentarii
Parintele Pomohaci
Parintele Pomohaci a fost dur criticat dupa ce, la scurt timp de la inmormantarea Ilenei Ciuculete, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii cu ea in sicriu. Parintele a fost inteles de superiori si, in cel mai rau caz, o sa primeasca o mustrare.
„Gestul parintelui Pomohaci nu a ramas fara ecouri. A fost un gest neinspirat, un gest lipsit de delicatete. Doar familia are dreptul sa faca asta.
Nu stiu daca parintele a avut aprobarea familiei. Nu este normal sa plasam in spatiul public imagini cu cei care s-au stins din aceasta viata, decat daca familia doreste lucruri acesta”, a spus Vasile Banescu, purtatorul de cuvand al Patriarhiei Romane.
 
„Pot sa va spun si despre masura. Gestul parintelui Pomohaci va putea fi cercetat din punct de vedere au autoritatilor bisericesti, doar de catre ierarhul din arhiepiscopia de care parintele apartine. Patriarhia Romana nu se implica in mod direct.
Cazul sau va putea fi, ca sa spun asa, judecat doar local. Acest caz se incadreaza intr-un spectru mai general. Sunt foarte multe persoane care plaseaza pe internet astfel de fotografii. Parintele nu a incalcat o lege, nu pot vorbi despre o consecinta. Poate fi vorba despre o mustrare”, a adaugat el.
Intre timp, preotul a sters imaginile de pe contul de socializare.

parintele pomohaci dur criticat fotografii sicriu vasile banescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005795 (s)