News Flash:

Parchetul General ridica documente de la spitalele din tara privind contractele cu Hexi Pharma

9 Iunie 2016
974 Vizualizari | 1 Comentarii
hexi2 1
Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) ridica, joi, documente de la spitalele din toata tara, privind contractele incheiate cu Hexi Pharma.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ridica, joi, de la spitalele din toata tara, documente privind contractele incheiate cu Hexi Pharma, in dosarul in care se face cercetari privind zadarnicirea combaterii bolilor.
In dosarul de la Parchetul General este cercetata in arest la domiciliu Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, fiind acuzata de 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata, 29 de infractiuni de inselaciune si participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor
Mihai Leva, sef de productie la Hexi Pharma, este cercetat sub control judiciar si complicitate la participatie improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, in forma continuata.
In paralel, procurorii DNA cerceteaza activitati de coruptie legate de Hexi Pharma, in cauza fiind cercetata sotia lui Dan Condrea si fratele acestei dar si directorul general al firmei, Flori Dinu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

www.candipharm.com/  | #52809
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005299 (s)