News Flash:

Parchetul General NU VREA sa primeasca plingerea penala impotriva Codrutei Kovesi

19 Februarie 2017
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta2
Florina Maior, sotia revolutionarului Dorin Lazar Maior, a trimis prin posta o plingere penala impotriva Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA, insa a avut surpriza sa primeasca scrisoarea inapoi, cu un raspuns naucitor! Cel care semneaza in numele Parchetului General este un procuror vestit: Romulus Varga, cel care a intocmit Rechizitoriul in cazul „Elodia”! Iata raspunsul primit de Florina Maior:

 

Dupa cum se vede, procurorul Romulus Varga restituie plingerea pentru lipsa unoe „elemente”: codul numeric al denuntatorului, descrierea faptei si indicarea mijloacelor de proba! In mod formal, procurorul Varga este acoperit de lege, caci asa prevede art. 289, al. 2 din NCPP, numai ca acolo se mai spune ceva in legatura cu unele dintre acele „elemente”: „descrierea faptei care formeaza obiectul plangerii, precum si indicarea faptuitorului si a mijloacelor de proba, daca sunt cunoscute”. Deci, neindicarea „mijloacelor de proba” nu este motiv de restituire!

Romulus Varga nu a pastrat originalul, ci l-a expediat Florinei Maior cu tot cu raspuns, astfel incit, desi faptele semnalate sint deosebit de grave, la Parchetul General nu mai exista nici o urma din aceasta plingere, ci doar un banal numar de inregistrare!

Florina Maior a trimis redactiei COTIDIANUL, o copie a acestei plingeri penale impotriva Codrutei Kovesi si aobservat ca, in afara de CNP-ul denuntatoarei (are insa telefonul, adresa si e-mail-ul), toate celelalte elemente exista in plingere, fiind descrise pe 26 de pagini.
sursa: COTIDIANUL

florina maior dorin lazar maior
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005773 (s)