News Flash:

Parc nou in Timisoara, cu hamace si aparatura fitness in aer liber

2 Mai 2016
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
parc complex
Municipalitatea a inaugurat in Complexul Studentesc din Timisoara, un parc nou creat, dotat cu banci, hamace, foisoare si aparatura fitness in aer liber. 
"Aici a fost un spatiu parasit, niciodata amenajat, plin de mizerii, asa cum era si in timpul studentiei mele. Astazi avem un minunat parc, intre Podul Michelangelo si caminele studentesti, cu alei iluminate electric pentru prima data, cu o multime de spatii verzi, cu jardiniere, banci, hamace, foisoare si cu aparatura fitness amplasata in aer liber. Nu cred ca mai exista asa ceva in tara", a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu. 
Potrivit edilului, acesta este singurul campus studentesc din tara care beneficiaza de astfel de dotari "mai iesite din comun". S-au plantat sute de conifere, tei, salcami, pomi de lilieci, arbori de lalele, mesteceni, duzi, pruni si ciresi ornamentali. 
Realizarea parcului nu este o investitie a primariei, el fiind creat de societatea Horticultura, impreuna cu firmele care se ocupa de lucrari de reparatii si de intretinere la drumuri si trotuare in sectorul respectiv. 
Parcul va fi supravegheat de politisti locali si agenti de la Politia Nationala pentru evitarea producerii actelor de vandalism. AGERPRES

municipalitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006080 (s)