News Flash:

Panica pe strazile Timisoarei!

27 Februarie 2015
1573 Vizualizari | 1 Comentarii
 Scene de groaza pentru un barbat, joi dupa-masa, la Timisoara. Acesta a fost atacat pe strada de mai multi tineri care au inceput sa ii fluture un pistol prin fata ochilor. Scena s-a petrecut sub ochii unui echipaj al jandarmeriei, iar atacatorii s-au refugiat in curtea unui liceu din Timisoara.
Totul s-a petrecut joi dupa-masa, la intersectia bulevardului Dragalina cu Regele Carol. Cei sase copii, cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani, l-au incercuit pe barbatul care trecea pe strada. La un moment dat unul dintre ei a scos un pistol si l-a indreptat inspre trecator. Scena s-a petrecut sub ochii unui echipaj al jandarmeriei, iar oamenii legii au sarit imediat in ajutorul omului atacat, scrie tion.ro.
Cei sase au fugit, insa la vederea jandarmilor s-au refugiat in curtea liceului sarbesc Dositei Obradovici, aflat in imediata apropiere. Au fost scosi cu greu de acolo de jandarmii care au actionat cu grija, mai ales ca observasera arma in posesia tinerilor.
Cei sase au ajuns la sediul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara, acolo unde oamenii legii si-au dat seama imediat ca arma este o replica de airsoft. Barbatul atacat le-a povestit jandarmilor ca tinerii nu au apucat sa ii ceara nimic. Au scos arma, iar in momentul acela au intervenit jandarmii. Cei sase tineri sunt cercetati acum pentru amenintare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)