News Flash:

PANICA in aer! Un avion de pasageri a aterizat de urgenta in Rusia

25 Martie 2015
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Un avion Boeing 737 cu 78 de pasageri la bord a cerut sa i se permita aterizarea de urgenta pe principalul aeroport din Rusia, in Sankt Petersburg, a declarat miercuri o sursa in cadrul serviciilor ruse de aviatie. Avionul UTair care se deplasa pe ruta Moscova-Sankt Petersburg a aterizat in siguranta pe aeroportul Pulkovo.
Avionul, un Boeing 737, transporta 73 de pasageri si sase membri ai echipajului atunci cand unul dintre motoare a cedat. Anterior, Russia Today afirma ca la bordul avionului se afla 78 de pasageri si mai multi membri ai echipajului.
"Avionul a aterizat in siguranta la ora 12.33 (11.33 ora Romaniei. Niciun pasager nu a fost ranit", a declarat sursa citata.
Anterior, avionul ceruse permisiunea de a ateriza de urgenta la Sankt Petersburg. "Un avion care vine de la Vnukovo (Moscova) se pregateste de o aterizare de urgenta", declara o sursa pentru agentia Sputnik. Unul dintre motoarele avionului s-a oprit.
Compania rusa UTair a confirmat ca este vorba despre una dintre aeronavele sale, zborul UT396, care se deplasa pe ruta Moscova-Sankt Petersburg, relateaza Russia Today.
O sursa din cadrul serviciilor de urgenta a declarat pentru agentia Tass, ca "aterizarea este asteptata in cateva minute".
Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, avand la bord 144 de pasageri si sase membri ai echipajului, s-a prabusit marti dimineata intr-o zona muntoasa din sud-estul Frantei, in apropierea localitatii Barcelonnette.
Avionul decolase de la Barcelona la ora 10.01 (11.01, ora Romaniei) si urma sa ajunga la Dusseldorf, in nordul Germaniei, insa a disparut de pe ecranele radarelor in jurul orei 11.15 (12.15, ora Romaniei).

sankt petersburg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)