News Flash:

Pana si doctorii recomanda bautura-medicament, inclusiv pentru slabit (elimini apa din tesuturi)

22 Noiembrie 2017
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai

Este una dintre plantele folosite inca din vechi timpuri pentru efectele tamaduitoare asupra organismului, iar astazi, mai mult ca niciodata, el isi poate dovedi puterile benefice si asupra corpului tau. Introdus in alimentatia de zi cu zi, ceaiul de musetel te ajuta sa slabesti armonios, dar in acelasi timp iti amelioreaza si alte probleme de sanatate, cum ar durerile menstruale acute, reumatismul sau insomniile.

Trebuie sa stii ca dieta cu ceai de musetel nu este o dieta in sine, ci mai degraba o metoda secundara alimentatiei sanatoase si stilului de viata echilibrat. Bogat in vitamina A, calciu, magneziu si potasiu, ceaiul de musetel este un aliat de incredere in curele de slabire. Iata cum trebuie sa il consumi, pentru a profita la maximum de beneficiile lui senzationale.

1. Prepara o infuzie aromata de musetel

Influzia de musetel se prepara fie cu pliculete cumparate din farmacii, fie cu flori culese si uscate chiar de tine. Incearca sa nu faci un ceai prea concentrat, deoarece te poti alege cu ameteli si chiar stari de greata. Ceaiul poate fi consumat cald sau rece, in functie de preferinte. Ideal ar fi sa nu-l indulcesti cu zahar. Pentru a da oaroma dulceaga ceaiului poti folosi miere, in cantitati mici. Aceasta se adauga doar in ceaiul cald sau rece, intrucat la temperaturi mari poate deveni toxica.

Pentru un plus de aroma, dar si pentru accelerarea procesului de ardere a grasimilor, poti adauga in ceai si suc proaspat de lamaie. Stii deja ca lamaia este bogata in vitamina C si contine substante care stimuleaza metabolismul sa arda mai multe grasimi.

2. Consuma ceai de musetel inainte de fiecare masa
Dieta cu ceai de musetel presupune sa consumi aceasta bautura inainte de fiecare masa. Pe langa faptul ca iti va da mai repede senzatia de satietate si te va determina sa mananci mai putin, ceaiul de musetel va stimula productia de suc gastric si, implicit, te va ajuta sa slabesti.

3. Consuma ceai de musetel in locul bauturilor nesanatoase
Probabil ca nu vei fi incantata sa inlocuiesti sucurile acidulate sau bauturile energizante cu ceai de musetel, insa daca vrei sa slabesti, trebuie sa ai incredere in aceasta bautura. Ceaiul de musetel favorizeaza eliminarea excesului de apa din tesuturi, gratie potasiului, ceea ce inseamna ca poti reduce aspectul inestetic al celulitei.

Pe langa faptul ca ajuta la topirea depozitelor adipoase si contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism, ceaiul de musetel mai are un efect benefic asupra siluetei tale. Mai exact, un consum regulat de ceai de musetel favorizeaza procesul digestiv si trateaza anumite probleme, cum ar fi constipatia, indigestia sau tranzitul intestinal lent. Toate aceste probleme incetinesc incercarile organismului de a scapa de toxine si de grasimi si, deci, te impiedica sa slabesti.

Tine dieta cu ceai de musetel si vei avea o digestie mai buna, iar in scurt timp vei incepe sa slabesti. Este bine sa stii ca ceaiul de musetel, de unul singur, nu te poate ajuta sa slabesti daca ai o alimentatie nesanatoasa si cu dezechilibre nutritionale. In schimb, da cel mai bun randament atunci cand alimentatia ta se bazeaza in special pe produse care contin toate grupele de nutrienti.

Un alt aspect important: nu inlocui consumul de apa cu consumul de ceai de musetel. Acesta din urma ar trebui sa vina in completarea celor 2 litri de apa recomandati zilnic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.014427 (s)