News Flash:

Organul tau e prea mic? Mama ta ar putea fi de vina

1 Septembrie 2015
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
prea mic
Potrivit reprezentantilor Ethical Treatment of Animals (PETA), alimentatia femeilor pe timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea bebelusului.

Mai exact, acestia sustin ca gravidele care consuma produse din carne de pui vor da nastere unor baieti care vor avea penisuri mai mici decat media normala.

"Femeile insarcinate ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa se infrupte din aripioare sau copane de pui, pentru ca fiii lor ar putea sa aiba o problema cu dezvoltarea penisului”, spune Lindsay Rajt de la PETA, potrivit doctorulzilei.ro.

Rajit vorbeste despre un studiu din 2008 realizat de U.S. National Institute of Environmental Health Sciences care a examinat efectele asupra sanatatii a compusilor chimici denumiti ftalati.

Ftalatii se gasesc intr-o mare varietate de produse inclusiv pesticide si materiale plastice care contamineaza mancare in timpul procesului de fabricatie.

Testele facute pe sobolani  au scos la iveala ca expunerea la ftalati in timpul sarcinii afecteaza dezvoltarea organelor genitale ale fatului.

 


dezvoltarea bebelusului carne pui baieti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005106 (s)