News Flash:

Ordonanta de modificare a Codului Fiscal a fost publicata in Monitorul Oficial

11 Noiembrie 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose 1

Monitorul Oficial a publicat, vineri după-amiază, OUG privind modificarea Codului Fiscal, varianta amendată a Codului urmând să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018.

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat, vineri, că după ce ordonanţa care modifică Codul Fiscal va fi publicată în Monitorul Oficial, partidul va sesiza Avocatul Poporului pentru a ataca OUG la CCR, adăugând că Victor Ciorbea are obligaţia de a apăra drepturile cetăţenilor români.

„Văd că OUG nu era atât de urgentă. Pentru că nici până astăzi nu este publicată în Monitorul Oficial, motiv pentru care nu putem să facem primul pas pe care l-am anunţat, şi anume sesizarea Avocatului Poporului pentru atacarea la CCR. Aşteptăm publicarea ordonanţei în Monitorul Oficial, după care a doua zi vom ataca la Avocatul Poporului pentru a-i solicita să sesizeze CCR. Sunt convins că nu vom fi singurii care vom sesiza Avocatul Poporului, vor fi şi sindicate şi patronate”, a susţinut Orban.

Ordonanţa de Urgenţă prin care a fost modificat Codul Fiscal a fost adoptată miercuri şi prevede reducerea numărului de contribuţii sociale de la nouă la trei, schimbări în ceea ce priveşte modul de impozitare al companiilor, îndeosebi pentru IMM-uri, şi reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004494 (s)